Avni Aker'e giremezsin cezası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor evinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupasının 2. tur karşılaşmasında Sivasspor’a yenilince yol tarafı tabiri ile adlandırılan tribününde sinkafli sözlerin yer aldığı tezahüratlar yapıldı. Bu karşılaşmamın ardından  UEFA 2.

Avni Aker'e giremezsin cezası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonspor evinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupasının 2. tur karşılaşmasında Sivasspor’a yenilince yol tarafı tabiri ile adlandırılan tribününde sinkafli sözlerin yer aldığı tezahüratlar yapıldı. Bu karşılaşmamın ardından  UEFA 2. Tur eleme karşılamalarında evinde Napoli’ye 4 – 0’da yenilmesi taraftarı iyice sinirlendirince aynı tribünde bulunan taraftarlar Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu istifaya davet etti.

Bu durum üzerine bir süre önce Trabzon emniyetine çağrılan taraftar guruplarının öncülüğünü yaptığı öne sürülen Osman Koray Alemdar ile Şenol Yazıcı, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzenlemesi Kanun ve Yönetmeliğine aykırı davranmaktan sevk edilmişti.

Savcı Yazıcı ve Alemdar’a 1 yıl yeşil sahlardan men ve 300 TL para cezası çarptırdığı öğrenildi. Savcının gerekçesi ise; tribündeki tüm hareketlenmeleri bu 2 kişinin yönlendirmesi ile meydana geldiği ifade edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor