Avni Aker'de yönetime tepki!

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında sahasında Juventus'a 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da taraftarlar da maçın sonunda yönetime tepki gösterdi.Maçın başından itibaren yenilen gollerden sonra dahi takımlarına olan desteklerini m

Avni Aker'de yönetime tepki!

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında sahasında Juventus'a 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da taraftarlar da maçın sonunda yönetime tepki gösterdi.

Maçın başından itibaren yenilen gollerden sonra dahi takımlarına olan desteklerini maçın sonuna kadar sürdüren Trabzonspor taraftarı ortaya çıkan skordan çok haftalardır beklenen coşkulu furbolun bu maçta da sahaya yansıtılamaması üzerine yönetimi istifaya davet etti.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nı dolduran taraftarlar maçın özellikle son 10 dakikalık bölümünde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu hedef alarak tezahüratlar yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor