Avni Aker'de siyah protesto

Trabzonspor'da hakem hatalarının yanı sıra başkan Sadri Şener'in de açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesi Trabzonspor taraftarlarını öfkelendirdi. Bordo Mavili ekibin taraftarları Bursaspor maçı sonrası çeşitli etkinliklerle TFF ve onun kurullarını

Avni Aker'de siyah protesto

Trabzonspor'da hakem hatalarının yanı sıra başkan Sadri Şener'in de açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesi Trabzonspor taraftarlarını öfkelendirdi. Bordo Mavili ekibin taraftarları Bursaspor maçı sonrası çeşitli etkinliklerle TFF ve onun kurullarını protesto ederken en anlamlı protesto Avni Aker tribünlerinde yapıldı.

Borda mavili ekibin taraftarları TFF yi protesto için Eskişehirspor maçını siyah giyerek geldiler. Siyah giysisi olmayan taraftarlara Avni Aker tribün girişlerinde TFF ve MHK yı protesto için kırmızı kart ın yanı sıra siyah yelek dağıtıldı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor