Avni Aker'de sessiz gece

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.Karşılaşma boyunca iki takım da hücum organizasyonlarında etkili olamazken, t

Avni Aker'de sessiz gece

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Karşılaşma boyunca iki takım da hücum organizasyonlarında etkili olamazken, taraftarlar pozisyon anlamında kısır bir maç izledi. Trabzonspor'da birçok yeni isim sahada yer aldı.
 
Halilhodzic ile birlikte yeni bir yapılanmaya giden Trabzonspor 2. maçından da beraberlik ile ayrılmış oldu ve 2 puana yükseldi.Beraberliğin ardından Fenerbahçe ise puanını 4 yaptı.
 
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor deplasmanda İstanbul Başakşehir'e konuk olacakken Fenerbahçe evinde Gaziantepspor'u ağırlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor