Avni Aker'de hakem skandalına tepki

Ziraat Türkiye Kupası 16. Tur Trabzonspor-Sivasspor maçının hakemi Mete Kalkavan'a büyük tepki gösterildi. Müsabakanın hakemleri stattan çelik kuvvet eşliğinde ayrılırken, aralarında yöneticilerin de bulunduğu bir grup çıkışta hakemlere tepki gösterdi.Zir

Avni Aker'de hakem skandalına tepki

Ziraat Türkiye Kupası 16. Tur Trabzonspor-Sivasspor maçının hakemi Mete Kalkavan'a büyük tepki gösterildi. Müsabakanın hakemleri stattan çelik kuvvet eşliğinde ayrılırken, aralarında yöneticilerin de bulunduğu bir grup çıkışta hakemlere tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda normal süresi 2-2 biten karşılaşmanın uzatma bölümlerinin son dakikasında Sivasspor'a 3-2 mağlup olarak kupaya veda eden Trabzonspor'da karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a tepki büyüktü. Soyunma odası koridorlarında iki takım futbolcuları ve görevlileri arasında tartışma yaşanırken, karşılaşmanın hakemleri de Hüseyin Avni Aker Stadı'ndan maçın bitiminden yaklaşık 1,5 saat sonra ayrılabildi. Hakemler, protokol tribünü çıkışında çevik kuvvet ekiplerinin yoğun önlemleri arasında kendilerini bekleyen araçlara bindi. Bu sırada, aralarında yöneticilerin de bulunduğu bir grup hakemlere tepki gösterdi. Hakemleri taşıyan araca yumruk atan gruba emniyet güçleri müdahale etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor