Avni Aker'de futbol şov

Trabzonspor, Liderliğini pekiştirmek için Sivasspor karşısına çıkacak. Bordo-Mavililerden rakibine sahada futbol, taraftarın da tribünde centilmenlik dersi vermesi bekleniyor. Türkcell Süper Ligine bu sezon fırtına gibi başlayan ve ilk 11 hafta sonunda to

Avni Aker'de futbol şov
Trabzonspor, Liderliğini pekiştirmek için Sivasspor karşısına çıkacak. Bordo-Mavililerden rakibine sahada futbol, taraftarın da tribünde centilmenlik dersi vermesi bekleniyor.

Türkcell Süper Ligine bu sezon fırtına gibi başlayan ve ilk 11 hafta sonunda topladığı 26 puanla en yakın rakibine 4 puan fark atarak liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor bugün saat 15.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda güçlü rakibi Sivasspor'u ağırlayacak. Geçen sezon başında iki takım arasında oynanan maçtan sonra yaşanan gelişmelerle birlikte, bugün H.Avni Aker Stadı'nda gerilim bekleyenlere en güzel dersi Anadolu'nun ağabeyi olarak kabul edilen Türkiye'nin en büyüğü olan Trabzonspor verecek. Büyüklüğe yakışan rakibine sahada futbol dersi vermek ve puansız olarak Sivas'a göndermek olacak. Taraftarlar da centilmenliğin ne demek olduğunu tüm Türkiye'ye gösterecek. Olay bekleyenler ise avuçlarını yalayacak.

Futbol Şöleni Tavan Yapacak
Bordo-Mavili takım, tüm hazırlıklarını tamamladı ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde maç saati beklenmeye başlandı. . Başkan Sadri Şener'den yöneticilere, Teknik Direktör Ersun Yanal'dan futbolculara kadar herkes, Sivasspor karşısında bir zafer kazanılacağına inanıyor. Bugün maç öncesinden başlayarak, karşılaşmanın sonuna kadar Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir şölen havasının eseceği belirtildi. Merhum sanatçı Erkan Ocaklı'nın türküleri, kolbastı gösterileri, taraftarlara forma dağıtılmasıyla doruğa çıkacak olan atmosfer, 90 dakikalık futbol şöleniyle final yapacak. Selçuk Dereli'nin yöneteceği karşılaşmadan 3 puan beklenirken, artık tartışma konusu haline gelen futbol adına da tüm güzelliklerin sergileneceğine inanılıyor.

7'nci Randevu
Trabzonspor ile Sivasspor, bugün yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 7. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne dek oynanan 6 karşılaşmada Sivasspor'un 4, Bordo-Mavili ekibimizin ise 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sonuçlandı. Bu iki takım arasında geçen sezonun başında oynanan karşılaşmayı Bordo-Mavililer 1-0 kazanmasına rağmen, Futbol Federasyonu Sivasspor'u 3-0 hükmen galip ilan etmişti. Öte yandan Trabzonspor ile Sivasspor, tam 469 gün sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecekler.

TRABZONSPOR: Tony Sylva - Serkan, Song, Egemen, Cale – Yattara, Hüseyin, Selçuk, Colman - Umut Bulut, Gökhan

SİVASSPOR: Petkoviç-A.Rahman, Bilica, Sedat, Hayrettin - Sylla, Musa, Sezer, Herve Tum, Balili- Mehmet Yıldız

STAT: H. Avni Aker
HAKEM: Selçuk Dereli
SAAT: 15.00
YAYIN: Lig TV

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler