Avni Aker tribününde Flaş gelişme

Haber61/Spor ServisiPassolig uygulaması nedeniyle Trabzonspor’un taraftar grupları, büyük sıkıntı çekmiş, hatta kimisi tribünlerde lig boyunca oturmama kararı almıştı. Fakat dün Metalist maçından sonra yeni bir gelişme oldu. Deniz tarafı kale arkasında ye

Avni Aker tribününde Flaş gelişme

Haber61/Spor Servisi


Passolig uygulaması nedeniyle Trabzonspor’un taraftar grupları, büyük sıkıntı çekmiş, hatta kimisi tribünlerde lig boyunca oturmama kararı almıştı. Fakat dün Metalist maçından sonra yeni bir gelişme oldu. Deniz tarafı kale arkasında yer alan Trabzonlu gençler grubu, sosyal medyadan ‘geri dönüyoruz’ mesajı yayınladı.
Mesajlarında, “Duyuru! Yaptığımız toplantıda alınan kararlar sonucu tribünlere geri dönüyoruz. ‘Passolige hayır’ tepkimizde içeride göstereceğiz, grup üyelerimizin de bu kararlar sonucunda passolig kartlarını bu süreçte temin etmelerini istiyoruz. Tribünlerde güzel tezahüratlarla, koreografilerle tribünlere renk katacağız” ifadelerini kullandılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler