Avni Aker inleyecek!

Rakiplerin kabusuTrabzonspor taraftarının takımına olan ilgisi artarak devam ediyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile İstanbul'da oynanan karşılaşmalarda kelimenin tam anlamıyla şov yapan Bordo-Mavili taraftarlar şimdi de dört gözle Denizlispor müsabakasını bek

Avni Aker inleyecek!

Rakiplerin kabusu

Trabzonspor taraftarının takımına olan ilgisi artarak devam ediyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile İstanbul'da oynanan karşılaşmalarda kelimenin tam anlamıyla şov yapan Bordo-Mavili taraftarlar şimdi de dört gözle Denizlispor müsabakasını bekliyor. Satışa çıkarılan biletlere ilginin büyük olduğu öğrenilirken, Avni Aker'in yarınki maçta tamamen dolmasına kesin gözüyle bakılıyor. Taraftarların maçlara ve ürünlere olan ilgisi de yönetim kurulunu çok memnun ediyor.

'İş kaliteli olunca...'

Karadeniz temsilcisinin asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzon'un taraftarıyla büyük bir aile olduğunu söylerken, Türkiye'nin her yerinde aynı ilgiyle karşılanan başka bir takımın olmadığını dile getirdi. Tıpkı takım gibi tribünlerin havasının da değiştiğini dile getiren Bordo-Mavililer'in yöneticisi, “Katettiğimiz aşamadan bahsederken taraftarın da bu konudaki etkisini gözardı etmek olmaz. Kaliteli işler sunarsanız karşılığını da böyle iyi şekilde alabilirsiniz” dedi.

Kısa...Kısa...

Alioğlu: Neden sürpriz olsun!

Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, şampiyonluk mücadelesinde Trabzonspor'un mutlu sona ulaşmasının sürpriz olarak nitelendirilmemesi gerektiğini belirtti. Ligin önemli bölümünün geride kaldığını ve Trabzonspor'un hala zirvede yer aldığını hatırlatan Alioğlu, “Bu noktaya ulaşana kadar çok önemli maçlar oynadık. Takımımızın genel durumu hayli istikrarlı. O nedenle de şampiyonluğumuzun sürpriz değeri yoktur” dedi.

Ersun Yanal'ın farklı sınavı

Trabzonspor'un bu hafta oynayacağı Denizlispor müsabakası, ilginç bir karşılaşmaya da ev sahipliği yapacak. Antrenörlük hayatına Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal'ın yanında çalışarak başlayan Mesut Bakkal, Denizlispor ile Avni

Aker'de galibiyet arayacak. İki teknik adamın randevusundan çıkacak sonuç merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor