Avni Aker cehennemi!

Avni Aker, rakipler için kelimenin tam anlamıyla cehennem halini aldı...Bu sezon sahasında sadece 1 kez kaybeden (Eskişehirspor) Trabzonspor, son dönemlerde yakaladığı galibiyet serisini ise Akhisar Belediyespor karşısında da sürdürmeyi başardı. Ligin ilk

Avni Aker cehennemi!

Avni Aker, rakipler için kelimenin tam anlamıyla cehennem halini aldı...

Bu sezon sahasında sadece 1 kez kaybeden (Eskişehirspor) Trabzonspor, son dönemlerde yakaladığı galibiyet serisini ise Akhisar Belediyespor karşısında da sürdürmeyi başardı. Ligin ilk yarısında berabere kaldığı rakibini bu kez rahat geçmeyi bilen Bordo-Mavililer, evindeki üst üste 5. galibiyetini elde etmiş oldu. Sahasındaki yüksek form grafiğiyle ilk 4 umutlarını koruyan Karadeniz temsilcisinin bundan sonraki Avni Aker fikstürü de Süper Lig’in, hatta şampiyonluğun kaderini belirleyecek türden.

Şampiyonluğun kaderi

Fırtına, gelecek hafta Konyaspor deplasmanına gittikten sonra kendi sahasında yarışın iddialı takımlarından ve ilk yarıda Arena’da 3-0 yendiği Galatasaray’ı ağırlayacak. Ardından Başkent’te Gençler’e konuk gidecek Trabzonspor’un sonraki misafiri ise Beşiktaş olacak. Evinde çok iyi bir seri yakalayan Ersun Yanal’ın öğrencileri, deplasmanda ise bu formunun çok uzağında. Bordo-Mavililer’in dış sahada sadece 2 galibiyeti var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor