Avni Aker bizden davacı olmayacak

TRABZON – Trabzonspor evinde UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Napoli ile yapacağı karşılaşmanın bileti kalmadı. Tüm biletler satılınca Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar ilginç bir açıklamada bulundu. Sadıklar, “ Çok şükü

Avni Aker bizden davacı olmayacak

TRABZON – Trabzonspor evinde UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Napoli ile yapacağı karşılaşmanın bileti kalmadı. Tüm biletler satılınca Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar ilginç bir açıklamada bulundu. Sadıklar, “ Çok şükür artık Avni Aker bizden davacı olmayacak çünkü 24 bin cengaver tribünde yerini alacak. Avni Aker cehennemin de rakibine göz açtırmayacak. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koysun yeter. Unutamayacağımız bir şov için kaşkolu olan alsın gelsin olmayana dağıtacağız hep birlikte Avni Aker’i yeniden canlatacağız.”ifadelerine yer verdi.

Kaynak : Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor