Avdijaj en büyük pişmanlığını açıkladı: Liverpool ve Real Madrid...

Trabzonspor'un eski futbolcularından Donis Avdijaj, kariyerinin başında kendisini Liverpool ve Real Madrid'in istediğini söyledi.

Avdijaj en büyük pişmanlığını açıkladı: Liverpool ve Real Madrid...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'a sezon başında transfer olan ancak beklentileri karşılayamayınca devre arasında yolların ayrıldığı Donis Avdijaj yine kulüpsüz kaldı ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra İskoç ekibi Heart of Midlothian'a transfer olan Avdijaj'ın sözleşmesi sona erdi ve takımından ayrıldı. Kosovalı futbolcu ayrılışının ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kariyerinin başında kendisini Liverpool ve Real Madrid'in istediğini söyleyen Avdijaj en büyük pişmanlığının bu takımlara gitmemek olduğunu dile getirdi.

Sport1'e konuşan Avdijaj "En büyük hatayı Liverpool'un teklifini geri çevirmekle yaptım. Çok pişmanım. Schalke'ye olan sevgim nedeniyle onlarla uzun vadeli bir sözleşme imzaladım. Ayrıca Real Madrid'den de bir teklif vardı. " dedi.

Avdijaj " Schalke'de mutluydum ama orada bana gerekli desteğin verilmediğine inanıyorum. Aksi takdirde çok şey farklı olabilirdi. Herşeye rağmen yoluma devam etmek zorunda kaldım. Bugüne kadar da başardım. O dönem profesyonel kadro içinde değildim. Ama 47 Milyon Euro'luk serbest kalma maddesine sahip bir çocuktum. Bu beni gerçekten zorladı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler