Avcı'dan Trabzonspor yorumu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı,  açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe’yi de Trabzonspor’u da tebrik etmek gerekir" Avcı, ligde Pazar günü Trabzonspor ile oynayacakları zorlu mücadele için; “Takımda muhakkak bir yorgunluk var

Avcı'dan Trabzonspor  yorumu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı,  açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe’yi de Trabzonspor’u da tebrik etmek gerekir"

Avcı, ligde Pazar günü Trabzonspor ile oynayacakları zorlu mücadele için; “Takımda muhakkak bir yorgunluk vardır. Ancak biz oynadığımız final maçından 48 saat sonra toparlanabilecek düzeyde bir takımız. Trabzonspor’un karşısına ligde sıramızı daha da yukarı çekmek için çıkacağız ve galip gelmek için oynayacağız. Fenerbahçe’yi de Trabzonspor’u da şampiyonluk yarışında gösterdikleri gayretten dolayı tebrik etmek gerekir. Her iki takım da şampiyonluk kupasının iki ucundan tutmuş durumda. Hangi takım öne geçerse onu biraz daha fazla tebrik etmek gerekecek” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor