Avcı, “Hakem bizi tahrik etmek için her yolu denedi”

Hekimoğlu Trabzon teknik direktörü Alper Avcı'dan önemli açıklamalar.

Avcı, “Hakem bizi tahrik etmek için her yolu denedi”

Hekimoğlu Trabzon teknik direktörü Alper Avcı Afjet Afyonspor karşısında alınan yenilgide, maçın hakemlerinin  bütün insiyatifleri, ev sahibi takımın lehine kullandığını, kendilerini tahrik etmek için her yolu denediğini söyledi. 

Alper Avcı, "Sahada mücadele eden oyuncularımı skoru elde etme adına gösterdikleri istekten dolayı tebrik ediyorum. Oyunla alakalı soyleyebileceklerim ise her iki takım için de zor bir saha ve hava şartları vardı. Fiziksel  performansın öne çıktığı bir maç oldu. Defansif anlamda savunma geçişlerinde ciddi hatalar yaptık. Özellike ikinci bölgede yaptığımız top kayıpları ve ön bölgedeki oyuncularımızın hareketsizliği oyun düşüncemizi olumsuz etkiledi. Sahanın buzlu olması  bizi yerden oymama yerine uzun bizi pasa yöneltti. Tarzımız olmayan bu oyun allayışı iki yönlü oyunda bizi sıkıntıya soktu. Savunma ve hücum geçişlerinde hatalar yaptık. Ofansif anlamda ise rakip alanda çoğalamadık. Bu etkisizligimiz oyuna direkt yansıdı” dedi.

Saha koşularının zorluğunu hakemin  bilerek, yaşayarak aleyhimize kullanma gayretini yadırgadık diyen Alper Avcı” Diğer bir önemli konu ise maçı yöneten hakem ve yardımcılarıyla alakalı. Maç boyunca insiyatiflerini ev sahibi takımdan yana kullandılar.  Gerek kulübeye yönelik, gerekse saha içi kararların da tahrik edici bir tarz ile mücadele direncimizi kırmaya çalıştılar. Son ana kadar oyuncularım puan için mücadele etti.  Maalesef başaramadık. Türkiye de hemen hemen her platfomda oynadığı oyun ve aldığı skorlarla beğeni toplamıştır. Düzgün, centilmen Fair Play anlayışı içinde zirve yarışını sürdüren takımımızın kimsenin desteğine ihtiyacı yoktur. Sadece ve sadece saha içinde ki futbol anlayışı ile bu sene hak ettigi PTT 1. ligine çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın. Dünde kalmayıp önümüzdeki Manisa maçına odaklanmalıyız.  Aramıza devre arasında katılan yeni arkadaşların katkisi ile güçlendik. Eksik mevkilerimize takviyeler yaptık. Üst sıralar için yarışmanın içinde olacağız. Play  off hattındaki rakiplerle de puan farkını açma gayretinde olmaya devam edeceğiz” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor