"Avantajlı konuma geldik"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor'u 4-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında golü bulduktan sonra daha çok boş alanlar yakaladıklarını ve farka gittiklerini söyledi. Derelioğlu, Erzurumspor maçı

"Avantajlı konuma geldik"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor'u 4-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında golü bulduktan sonra daha çok boş alanlar yakaladıklarını ve farka gittiklerini söyledi.

Derelioğlu, Erzurumspor maçı öncesi Tokatspor ve Çankırı Belediyespor gibi çok ciddi rakipler karşısında sahadan iyi sonuçlarla ayrıldıklarını belirterek, ''Erzurumspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlandık. Rakiplerimizin birbirleri ile maç yaptığı bir haftada, zirve yarışında avantajlı duruma gelebilmek için Erzurumspor'u yenmemiz gerekiyordu ve istediğimiz sonucu sahada aldık'' dedi.

Erzurumspor'un kalabalık orta saha ve savunma anlayışıyla oynadığını ifade eden Derelioğlu, ''Oyunun başlarında biraz sıkıntı çektik. Ama daha sonra gerçek gücümüzü, futbolumuzu sahaya yansıttık. Gol bulduktan sonra daha rahat oynamaya başladık. Rakibimizi oldukça ciddiye aldık. İyi savunma anlayışı ve direnç gösterdiler. Gol bulduktan sonra daha çok boş alanlar yakaladık ve farkı artırdık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor