Atmaca'dan Aslan'a pençe

Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in önderliğinde transfere hız veren Çaykur Rizespor, Galatasaraylı iki isme kanca attı. Savunma ve orta sahaya yerli transferi yapmak isteyen Yeşil-Mavililer, Gökhan Zan ve Umut Gündoğan’ı listeye ekledi. Eğer şartlar uygun

Atmaca'dan Aslan'a pençe
Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in önderliğinde transfere hız veren Çaykur Rizespor, Galatasaraylı iki isme kanca attı. Savunma ve orta sahaya yerli transferi yapmak isteyen Yeşil-Mavililer, Gökhan Zan ve Umut Gündoğan’ı listeye ekledi. Eğer şartlar uygun olursa, Özdilek’in de onay verdiği transfer için Sarı-Kırmızılı kulübün kapısı çalınacak.
 
Galatasaray’ın gidişine onay vermesi beklenen iki oyuncu için teklif yapmaya hazırlanan Çaykur Rizespor’da savunma için düşünülen Gökhan Zan’ın tecrübesinin takıma fayda sağlayacağı ifade edildi ancak bu oyuncunun sık sık sakatlanması endişe uyandırdı. Yeşil-Mavili kurmayların birkaç gün içerisinde bu transferde sonuç alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler