Atınç Nukan gidiyor mu?

Beşiktaş, son yılların en büyük kazancını kasasına koymak üzere. Mali krizlerle boğuşan siyah-beyazlı ekibe Demba Ba ve Atınç’ın satışından 20 milyon Euro’ya yakın bir gelir gelecek.İki futbolcuya gelen teklifleri masaya yatıran Beşiktaşlı yöneticiler, il

Atınç Nukan gidiyor mu?

Beşiktaş, son yılların en büyük kazancını kasasına koymak üzere. Mali krizlerle boğuşan siyah-beyazlı ekibe Demba Ba ve Atınç’ın satışından 20 milyon Euro’ya yakın bir gelir gelecek.

İki futbolcuya gelen teklifleri masaya yatıran Beşiktaşlı yöneticiler, ilk olarak Atınç’a Almanya’nın Red Bull Leipzig takımından gelen transfer teklifine “evet” dedi. Siyah-beyazlı yönetime genç futbolcu için 6 milyon Euro’luk bir teklif yapan Alman ekibinin bu transferdeki tek koşulu ise bu ödemeyi ya iki taksit olarak ya da 4 milyon Euro’su peşin 2 milyon Euro’su da yapılandırılarak ödeme yolu teklif etmesiydi. Ancak Beşiktaş yönetiminin ise taksit konusuna sıcak bakmadığı ve 5 milyon Euro’su peşin 1 milyon Euro’su da daha sonra ödenmesi koşuluyla Alman ekibine şartlarını bildirdi ve bu konuda da anlaşmaya varıldığı belirtildi. Eğer genç futbolcu Atınç Nukan’da bir sorun oluşmazsa bu transferin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Siyah-beyazlı ekibin kasasına para koyacak bir diğer futbolcu da Demba Ba. Çin ekibi Shanghai Shenhua’nın Ba için teklif ettiği 12 milyon Euro’ya "ret" cevabı veren siyah-beyazlı ekip yaptığı hamlelerle rakamı yükseltmiş durumda. Çin ekibinin en son 14 milyon Euro’ya kadar çıktığı belirtilirken, iki tarafın Demba Ba transferi konusunda anlaştığı ve işin sadece pürüzleri kaldığı ifade ediliyor. Öte yandan Senegalli golcüde bir pürüz çıkmazsa bu transferin de Atınç’ın transferinde olduğu gibi önümüzdeki haftada netleşmesi bekleniyor. Eğer Beşiktaş; Atınç ve Demba Ba’yı satarsa kasasına 1 hafta içerisinde 17-18 milyon Euro civarında nakit koyacak ve geriye kalan 3 milyon Euro ise ilerleyen günlerde siyah-beyazlıların kasasında olacak. Beşiktaş bu gelirlerle yeni transferlerine de imzaları attıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler