Atilla Dilaver: UEFA'ya ihtar çektik

Trabzonspor Avukatlarından Atilla Dilaver Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde Haber61 TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Atilla Dilaver: UEFA'ya ihtar çektik

Atilla Dilaver, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Avukat Hakan Orhan ile katıldıkları tarafsız Bölge programında reklam arasında programdan ayrılmak istediğini söyledi.

MEDYAYA İHTİYACIMIZ YOK

Programda söylemek istediklerinin hepsini söyleyemediklerini ifade eden Dilaver, "Bizim artık medyaya ihtiyacımız yok medyaya 2 yıl önce ihtiyacımız vardı. Farklı endişeler taşıyorduk. Anlatacaklarımızı anlattık. Artık ihtiyacımız yok. İhtiyacımız olduğu zaman medya bize yüz vermedi şimdi biz onlara yüz vermiyoruz. Biz o programda söylemek istediklerimizin yüzde 10'unu söyleyemedik. Program moderatör tarafından sürekli farklı yönlere çekildi. Şike dosyasındaki gerçekleri kamuoyuna aktarmak için o programa çıktık. Bu sürecin başından beri yapılan yanlış bilgilendirmeye kamuoyu yanıltıldı" dedi.

UEFA'YA GÖREVLERİNİ HATIRLATTIK

Trabzonspor'un UEFA'ya yaptığı başvuru ile ilgili konuşan Avukat Atilla Dilaver "Biz 31 Ocak tarihinde UEFA'ya ihtarname çektik. Bu ihtarname ile UEFA'ya görevlerini hatırlatttık. UEFA'ya hükümlüğlüklerinizi yerine getirmezseniz İsviçre yerel mahkemesini şikayette bulunacağız. Eğer UEFA iyi niyetli ise gereğini yapacaktır. Süreci bu kadar geciktirmesi iyi niyetli olmadığını gösteriyor. Biz UEFA'ya süreci geciktirmemesi için ihtar çektik. UEFA biliyorsunuz İsviçrede bir kuruluş ve bu kurumuda İsviçrenin yerel mahkemeleri yargılayabilir. Biz malesef hukuk devleti değiliz, bunu son yaşanan gelişmelerden sonra söyleyebiliriz. Ancak İsviçre bir hukuk devleti. UEFA ve FIFA gibi kurumların hukuk kurallarının dışına çıkması söz konusu değil. Sürecin hızlandırılmasını istiyoruz. Bunları Trabzonspor yönetimiyle istişare halinde yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor