Atatürk Alanı'nda af yok!

Trabzon’da trafik sorunu büyüyor.Haber61/haber servisiTrabzon’da trafik sorununa her geçen gün yenisi ekleniyor. Özellikle Forum AVM ve Atatürk Alanı arası ile Çömlekçi, Tanjant mevkileri sabah ve her mesai bitiminde adım adım ilerlemeye başladı. Sorunun

Atatürk Alanı'nda af yok!

Trabzon’da trafik sorunu büyüyor.

Haber61/haber servisi

Trabzon’da trafik sorununa her geçen gün yenisi ekleniyor. Özellikle Forum AVM ve Atatürk Alanı arası ile Çömlekçi, Tanjant mevkileri sabah ve her mesai bitiminde adım adım ilerlemeye başladı. Sorunun büyümesi durumunda Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri müdahale etmesi de yetmiyor artık..
Sahil yolundan Beşirli-Değirmendere’ye kadar olan kısımlarda sola dönüşlerin belirli saatlerde kapatılması gerektiği yönünde de bir öneri ortaya atıldı.
Bu arada Meydan’da Kahramanmaraş Caddesi üzerindeki yanlış yere park eden araçlara artık trafik polisleri ciddi yaptırımlar uyguluyor. Hele de yol kenarına çekip aracını saatlerce olduğu yere bırakanlara park yasağı olan yere park ettikleri için hem ceza uygulanıyor hem de aracı anında uyarılmadan çekiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler