Atasoy: Zirveye sürünerek değil!

Takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik kadro ve yönetime bir tepki de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kongredeki rakiplerinden Metin Atasoy'dan geldi. Yönetimi sert şekilde eleştirdiği sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından, "Sürünerek mi, yürüye

Atasoy: Zirveye sürünerek değil!

Takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle teknik kadro ve yönetime bir tepki de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kongredeki rakiplerinden Metin Atasoy'dan geldi. Yönetimi sert şekilde eleştirdiği sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından, "Sürünerek mi, yürüyerek mi?" başlıklı bir açıklama yapan Metin Atasoy, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 2 aydır tüm yönetimsel ve sportif olumsuzluklara rağmen Trabzonsporumuz için tek olumsuz kelime yazmamaya çalıştım. Beni hep, (Her yeninin bir kredisi olmalıdır) ilkemle sayın başkan ve sayın teknik direktörün, (Bu sene şampiyonluğa oynayacağız ve zirveye çıkacağız) cümlesi frenledi. Ama şimdi görüyoruz ki birisi kulübü batırmayı ve transferlerle ilgili şaibe uzmanlığını, diğeri de (Paramı verin gideyim) tiyatrosunu oynuyor. Kendilerine bu kulübe gönül verenler adına şunu hatırlatmak isterim; zirveye tiyatroyla veya sürünerek değil, camiayla el ele yürünerek çıkılır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor