Atasoy: borcu 300 milyona...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kulüp dergisindeki “Avrupa'nın önde gelen isimleri ile güçlendirdiğimiz kadronun hayalini bile kuramayan kişilerin, haksız, seviyesiz cümlelerle yaptıkları sözüm ona eleştiriler, Büyük Trabzonspor'un önündeki

Atasoy: borcu 300 milyona...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kulüp dergisindeki “Avrupa'nın önde gelen isimleri ile güçlendirdiğimiz kadronun hayalini bile kuramayan kişilerin, haksız, seviyesiz cümlelerle yaptıkları sözüm ona eleştiriler, Büyük Trabzonspor'un önündeki en büyük engeldir” şeklindeki yazısı ile ilgili başkan seçildiği dönemdeki rakibi Metin Atasoy değerlendirmede bulundu.

Sosyal medya üzerinden “bu insanlar 170 trilyonla aldığınız borcu 300 trilyona çıkarmanızı da hayal edememişlerdi” İfadelerini kullanan Atasoy, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Sayın Hacıosmanoğlu, uzun uğraşlardan sonra son veciz cümlesini medyaya sundu. "Muhalefet bu Trabzonspor’u hayal bile edemez."

Sayın Başkan, öncelikle şunu öğrenmeniz gerekir ki Trabzonspor’da muhalefet olmaz. Olsa olsa raydan çıkan kulübümüzü raya oturtmaya çalışan akil insanlar olur.

Evet, sizin muhalefet dediğiniz bu akil insanlar sadece batırdığınız bir Trabzonspor’u hayal edememekle kalmamışlar, ahbap çavuş ilişkisiyle, kadim dostunuz Halilhodzic’i göndermek için 3 aylık çalışmaya 5 trilyon vermenizi de hayal edememişlerdi.

Yine bu insanlar 170 trilyonla aldığınız borcu 300 trilyona çıkarmanızı da hayal edememişlerdi.

Bu insanlar aptal(!), o kadar aptal ki Trabzonspor başkanının, siyasi parti otobüslerinde amigoluk yapabileceğini hiç ama hiç hayal edememişlerdi. Saygılarımla.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor