Ataoğlu takımıma güveniyorum

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp başkanı Fikret Ataoğlu, rakipleri karşısında 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Ataoğlu, her maça olduğu gibi Tokatspor maçına da 3 puan hedef

Ataoğlu takımıma güveniyorum

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp başkanı Fikret Ataoğlu, rakipleri karşısında 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Ataoğlu, her maça olduğu gibi Tokatspor maçına da 3 puan hedefiyle çıkacaklarını belirterek, ''Kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynayacak olduğumuz Tokatspor maçına 3 puan kazanmak için çıkacağız. İyi bir ekip kurduk, takımıma güveniyorum. Bu maçtan galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.

Yaptıkları transferlerle kadroyu yenilediklerini vurgulayan Ataoğlu, ''Şu aşamada takımımızdan üst seviyede bir futbol beklememek lazım. Bizler iyi futboldan ziyade alacağımız 3 puanın hesabını yapıyoruz. Arsinspor olarak ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız, ilk 2 haftada bunun mesajını aldık. Bu grupta herkes gibi biz de Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor