Ataoğlu: İyi işlere imza atacağız

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp başkanı Fikret Ataoğlu, rakipleri karşısında 3 puan beklediklerini söyledi.Ataoğlu, sezonun ilk maçında Ofspor karşısında iki kez öne geçmelerine rağmen skoru koruya

Ataoğlu: İyi işlere imza atacağız

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp başkanı Fikret Ataoğlu, rakipleri karşısında 3 puan beklediklerini söyledi.

Ataoğlu, sezonun ilk maçında Ofspor karşısında iki kez öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını belirterek, ''3 puan alabileceğimiz bir karşılaşmada 1 puan aldık. Zaman zaman oyundan koptuğumuz oldu ama oyunun genelinde iyi olduğumuza inanıyoruz'' dedi.

Ofspor maçını geride bıraktıklarını ifade eden Ataoğlu, ''Önümüzde çok önemli olan Akçaabat Sebatspor maçı var. Öncelikle sahamızda kaybettiğimiz puanı telafi etmenin peşindeyiz. Yaptığımız transferlerle iyi bir kadro kurduk, takımıma güveniyorum. Akçaabat Sebat maçına iyi konsantre olduğumuz takdirde 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum. Öncelikle bu maçtan 3 puan bekliyoruz. Arsinspor, bu sezon iyi işlere imza atacaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor