Ataoğlu: "3 puan hedefliyoruz"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp başkanı Fikret Ataoğlu, bu maçtan 3 puan hedeflediklerini söyledi.      Ataoğlu, sahalarında Tokatspor ile 1-1 berabere kaldıklarını belirterek, ''Bu maç

Ataoğlu: "3 puan hedefliyoruz"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp başkanı Fikret Ataoğlu, bu maçtan 3 puan hedeflediklerini söyledi.
    

Ataoğlu, sahalarında Tokatspor ile 1-1 berabere kaldıklarını belirterek, ''Bu maçı telafi etmeliyiz. Çankırı Belediyespor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Hedefimiz 3 puan almak olacaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum'' dedi.
    

Bu sezon yeni bir kadro kurdukları için takımın birbirine uyumu konusunda sorun yaşadıklarını ifade eden Ataoğlu, ''İstemediğimiz puanlar kaybettik. Ama takım olarak iyiye gittiğimize inanıyorum. Sakat futbolcumuz Haşim'in de takıma katılmasıyla daha da güçleneceğiz'' diye konuştu.
    

Ataoğlu, küçük bir ilçe takımı olarak iyi işler yaptıklarına inandıklarını dile getirerek, ''İlçemizi futbolumuzla bugüne kadar iyi temsil ettik, bundan sonra da bunun gayreti içinde olacağız. İlçesini seven bu takıma destek olmalı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler