Ataman: TS Başkanlık koltuğunda oturan...

Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Ahmet Celal Ataman mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bazı üyelere gönderdiği kongre mesajı ile ilgili olarak Haber61.net‘e açıklamalarda bulundu.İbrahim Hacıosmanoğlu imzası ile gönderilen mesajın kulüp başkanına yakış

Ataman: TS Başkanlık koltuğunda oturan...

Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Ahmet Celal Ataman mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bazı üyelere gönderdiği kongre mesajı ile ilgili olarak Haber61.net‘e açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu imzası ile gönderilen mesajın kulüp başkanına yakışmadığını, Trabzonspor Başkanlık koltuğunda oturan insanın açıklama yaparken üslubuna dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi. “Bizde kulüp başkanlığı yaptığımız dönemde çok sert eleştirilere maruz kaldık. Kan kustuk kızılcık şerbeti içtik. Ama bu tür açıklamalardan kaçındık” dedi.

Taşınmazların alınıp satılmasını öngören 7. maddenin değiştirilmesi konusunda eğer kulübe taşınmazlarla ilgili alım yapılacaksa buna karşı olmadığını belirten Ataman, yönetimin ibra edilmemesi konusu ile ilgili olarak ise “bu tür konular Trabzonspor’a bir fayda sağlamaz. Geçmişte bunun örneklerini bu camia çok yaşamıştır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler