Atalay Trabzonspor'a gitti

Başbakanlık Baş Danışmanı ve Uluslararası Spor Organizasyonları Baş Koordinatörü Mehmet Atalay Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Sportif Direktör Ünal Karaman'la görüştü. Gençlik Hizmetleri Dai

Atalay Trabzonspor'a gitti
Başbakanlık Baş Danışmanı ve Uluslararası Spor Organizasyonları Baş Koordinatörü Mehmet Atalay Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Sportif Direktör Ünal Karaman'la görüştü.

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Adnan Gül, 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker ve Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Şerif Özgür ile birlikte Trabzonspor kulübümüzü ziyaret eden Atalay, takıma bundan sonra oynayacağı müsabakalarda başarılar diledi. Atalay, ayrıca 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının hazırlıklarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise Trabzonspor Kulübü olarak oyunlara her konuda destek vermeye hazır olduklarını vurgulayarak Atalay'a ziyaretinin anısına bir plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor