Atal: Özgener altın harflerle kazındı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, uyumlu çalışma süreleri içerisinde başkan Mahmut Özgener'in katkılarının Türk futbol tarihine altın harflerle geçeceğini söyledi.Atal, yaptığı açıklamada, görevde bulundukları yaklaşık 3

Atal: Özgener altın harflerle kazındı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, uyumlu çalışma süreleri içerisinde başkan Mahmut Özgener'in katkılarının Türk futbol tarihine altın harflerle geçeceğini söyledi.

Atal, yaptığı açıklamada, görevde bulundukları yaklaşık 3, 5 yıllık sürede Türk futboluna, Trabzonspor'a ve bölge takımlarına hizmet etme gayreti içerisinde olduğunu belirterek, "Bölgemizden temsilen daha önce bu görevde olanlara baktığımızda hiç de azımsanamayacak katkı ve desteklerimin olduğuna inanıyorum. Bu nedenle, görevini yapan insanların huzuru içerisinde yakın tarihte yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu kongresiyle görevimi tamamlıyorum" dedi.

"Rahmetli Hasan Doğan ile başlayıp ve Sayın Mahmut Özgener Bey ile devam eden görev süremizde Türk futboluna önemli katkılar sağladığımızı düşünmekteyim" diyen Atal, şunları kaydetti:

"Özellikle uyumlu çalışma süremiz içerisinde Mahmut Özgener Bey'in katkıları Türk futbol tarihine altın harflerle geçecektir. Tüm spor kamuoyu tarafından takdir edilen dik ve onurlu duruşu, adil davranışları, kulüplere eşit mesafede oluşu unutulmayacaktır. Son basın toplantısındaki açıklaması her ne kadar kendi adına ise de benim ve tüm kurulun tamamının da düşüncelerini yansıtmaktadır.

Bu vesile ile 3, 5 yıllık görev süresi içerisinde bana destek veren tüm kulüplerimize, TFF çalışanlarına, spor camiasına ve basınımıza şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra göreve gelecek olan TFF Yönetim Kurulu üyelerine, bölgemizi temsilen kurullarda bulunacak üyelere ve Trabzonspor'umuza başarılar diliyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler