Atakum’da Sokak Basketbolu Heyecanı

Atakum Belediyesi ve Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "18 Yaş Üstü Sokak Basketbolu Turnuvası", Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın "hava atışı" ile başladı. Banda Aceh Parkı basketbol sahasında yapılan Sokak Bask

Atakum’da Sokak Basketbolu Heyecanı

Atakum Belediyesi ve Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "18 Yaş Üstü Sokak Basketbolu Turnuvası", Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın "hava atışı" ile başladı.

Banda Aceh Parkı basketbol sahasında yapılan Sokak Basketbolu Turnuvası'na 20 takım katılıyor. Turnuva öncesi konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sportif faaliyetlerin önemine dikkat çekerek, "Çocuklarımız artık bilgisayar başında ya da ellerinde telefon ve tabletleriyle oturdukları yerlerde vakit geçiriyor. Asosyal bir nesil, teknoloji tutkusu ile yetişiyor. Buna karşı başta anne ve babalar olmak üzere herkese görev düşüyor. Çocuklarımızı teknolojiden kurtarmanın ilk adımı da mutlak suretle sportif faaliyetlere yönlendirmektir. Atakum Belediyesi olarak bu kapsamda ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gerek spor kulübümüz bünyesinde gerekse sosyal belediyecilik çalışmalarımız kapsamında sürekli olarak sportif faaliyetler ile gençlerimize yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bunlardan birisi de burada yoğun katılımın sağlandığı Sokak Basketbolu Turnuvasıdır. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu tür etkinliklerin özellikle ilçemizde hızla artacağının da müjdesini vermek istiyorum" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın yanı Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran ile Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri de turnuvanın açılışına katılarak sporculara başarılar diledi. Sporcular ile bir süre sohbet eden Başkan Taşçı, gösteri maçının hava atışını gerçekleştirerek turnuvayı başlattı.

Kıyasıya mücadeleler eşliğinde süren turnuva yarın(Pazar) sona erecek. Turnuva sonunda dereceye girecek takımlara çeşitli ödüller verilecek.

Atakum’da Sokak Basketbolu Heyecanı

Atakum’da Sokak Basketbolu Heyecanı

Atakum’da Sokak Basketbolu Heyecanı

Atakum’da Sokak Basketbolu Heyecanı

Atakum’da Sokak Basketbolu Heyecanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor