ASKF'den TS'ye ziyaret

ASKF Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.Hacısalihoğlu, ASKF heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Bu yıl takımımız iyi bir çı

ASKF'den TS'ye ziyaret

ASKF Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüler.

Hacısalihoğlu, ASKF heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Bu yıl takımımız iyi bir çıkış yakaladı. Ama futbolda her zaman kazanacağız diye bir şey yok. Yenilmeyen tek takım mehter takımı. Diğerlerinin hepsi yenilir. Bunun için zaman zaman şanssızlık zaman zaman beceriksizlik ve hatalar olur. Maçlar üç neticeli. Camiamız ve bizlerde dahil yakın geçmişi unutup her maçı kazanacağız diye bir düşünceye kapıldı. Bunun iyi tarafı da var. herkesin ilgilenmesi, heyecanlanması ve farklı bir atmosfere kapılması güzel. Kötü tarafı ise beklenen sonuçlar alınmadığında hayal kırıklığı olabiliyor. Türk milleti olarak bizler ne sevinmeyi ne de üzülmeyi tam becerebiliyoruz. Bu bizim yapımızda bu var” dedi.

Erdem ise Trabzonspor'un yanında olduklarını dile getirerek, “Trabzonspor'un destekçisiyiz. Manevi desteğin yanında Trabzonspor Dergisi için kampanya başlattık. Bunu devam ettireceğiz. Kulübün yaptığı iyi transferlerden sonra takım başarı yakaladı. Artık deplasmanlara gittiğimizde havaalanında çok güzel karşılanıyoruz. Yönetim kurulumuzda özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kulübe başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Heyet görüşme sonrası Trabzonspor'un antrenmanını izleyip teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor