ASKF'den eğitime destek

Trabzon ASKF Esiroğlu Bahçekaya İlköğretim Okulu ‘nun hami Kurumu oldu. Maçka Kaymakamlığı’nda imzalanan protokol ile Esiroğlu Bahçekaya İlköğretim Okulu’nun eğitim ve sportif faailiyetlerinde ASKF destek olacak. Protokol töreninde Maçka Kaymakamı Ümit Ca

ASKF'den eğitime destek

Trabzon ASKF Esiroğlu Bahçekaya İlköğretim Okulu ‘nun hami Kurumu oldu. Maçka Kaymakamlığı’nda imzalanan protokol ile Esiroğlu Bahçekaya İlköğretim Okulu’nun eğitim ve sportif faailiyetlerinde ASKF destek olacak. Protokol töreninde Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak yaptığı açıklamada’ Gençlerimize sportif ve eğitim faaliyetlerinde herkesin destek olması gerekiyor. Bu faaliyetinden dolayı Trabzon ASKF’ye herkesin önünde teşekkürlerimi iletiyorum’dedi.

askf.20111004202116.jpg

ASKF Başkanı Cahit Erdem ise görüşerini şu şekilde anlattı’ Hepimizin gençlerimize yardımcı olması gerekiyor. Bizde bu vesieyle ASKF olarak üzerimize düşeni yapacağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumamız gerekiyor.Bunu da ancak eğitim ve spor ile başarabiliriz ‘dedi.Öte yandan protokol törenine Esiroğlu Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu , Maçka Milli Eğitim Müdür Mehmet Uzunlar, ASKF Halkla İlişkiler sorumlusu Sebahattin Alemdar  Futbol İl temsilcisi Zeki Kurt ve ASKF yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor