ASKF'de kura heyecanı yaşanıyor

ASKF Trabzon Basın Halk ve İlişkiler Sorumlusu Sebahattin Alemdar bugün ASKF Trabzon Şubesinde 4 işlemin tamamlanacağını bildirdi.Alemdar’ın yaptığı açıklamaya göre bugün ASKF Trabzon şubesi bugün saat 14.00’te Haluk Ulusoy Kamp Eğitim merkezi konferans s

ASKF'de kura heyecanı yaşanıyor

ASKF Trabzon Basın Halk ve İlişkiler Sorumlusu Sebahattin Alemdar bugün ASKF Trabzon Şubesinde 4 işlemin tamamlanacağını bildirdi.

Alemdar’ın yaptığı açıklamaya göre bugün ASKF Trabzon şubesi bugün saat 14.00’te Haluk Ulusoy Kamp Eğitim merkezi konferans salonunda bir toplantı gerçekleştirecek. Bugün yapacakları toplantıda 4 işlemi tamamlayacaklarını söyleyen Basın Halkla ilişkiler sorumlusu Alemdar, “ Öncelikle geçen yılın grup şampiyonlarına kupa töreni yaparak, kupaları dağıtacağız. Ardından yeni sezon için kura çekimi gerçekleştireceğiz. Bir de seçimimiz olacak. Bugün İl tertip komitesi için de seçim gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Tüm bunların sonrasında ise ASKF Trabzon şubesinin kulüplere malzeme yardımında bulunacağı da ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler