ASKF Trabzon'dan yardım eli

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi yardım elini uzatıyor.Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 4 Ekim Salı günü saat 11.00’da Eğitime Katkı Sağlamak için Maçka Kaymakamı Ümit Çavuldak, Maçka İlçe Müdürü Mehmet Uzunlar ve ASKF Trabzon Şube

ASKF Trabzon'dan yardım eli

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi yardım elini uzatıyor.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 4 Ekim Salı günü saat 11.00’da Eğitime Katkı Sağlamak için Maçka Kaymakamı Ümit Çavuldak, Maçka İlçe Müdürü Mehmet Uzunlar ve ASKF Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem ile okullara hami kurum projesine destek amacıyla Esiroğlu Bahçekaya İlköğretim Okulunda protokol imzalayacakları öğrenildi.

ASKF Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem konuyla ilgili olarak, “İmzalayacağımız protokolün Eğitime destek sağlayacağı düşüncesindeyiz. Eğitimsiz bir toplum yıkılmaya her türlü kötülüğe yok olmaya mecburdur. Biz Bahçekaya Okulunda bu yardım girişimlerini başlatıyoruz. İnanıyorum ki Sivil Toplum Örgütleri de diğer okullarımıza destek olurlar.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor