Asker futbolculara izin çıktı!

İsrail'in asker oyuncuları bakanlığın izniyle Türkiye'ye gelebilecek...Avrupa Ligi'nde perşembe günü Beşiktaş deplasmanına konuk olacak Maccabi Tel Aviv takımında, asker futbolcuların bu maçta oynamaları için izin alındığı öğrenildi. İki ülke arasındaki s

Asker futbolculara izin çıktı!

İsrail'in asker oyuncuları bakanlığın izniyle Türkiye'ye gelebilecek...

Avrupa Ligi'nde perşembe günü Beşiktaş deplasmanına konuk olacak Maccabi Tel Aviv takımında, asker futbolcuların bu maçta oynamaları için izin alındığı öğrenildi. İki ülke arasındaki siyasi gerilim nedeniyle İsrail ekibindeki asker kökenli futbolcuların Türkiye'ye getirilmemesi gündeme gelmiş ancak bu olay net bir şekilde aydınlığa kavuşmamıştı. Hem İsrail hem Türk basınında yer alan iddialarda, Maccabi Tel Aviv'in asker oyuncuları Imer Vered, Roi Kehat, Dor Mikha, Moshe Lugasi, Uri Cohen ve kaleci Yossi Ginzburg'un İstanbul'A gelmeyecekleri kaydedilmişti. Ancak bu iddia dün Maccabi Tel Aviv'in resmi sitesinden yayınladığı haberle alt üst oldu. Kulübün sitesinden yapılan açıklamada, Sarı-Lacivertli ekibin asker oyuncularına İsrail Savunma Bakanlığı'ndan Türkiye'ye gitmeleri için izin verildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor