Asırlık takım küme düştü! Taraftarlar şehri ateşe verdi

Brezilya Serie A takımlarından Santos'un, küme düşmesinin arından takımın taraftarları stadın etrafında bulunan otomobilleri ve otobüsleri ateşe verdi.

Asırlık takım küme düştü! Taraftarlar şehri ateşe verdi

Brezilya'nın Serie A takımlarından Santos, 111 yıllık tarihinde ilk kez küme düştü. Takımlarının küme düşmesine kızan taraftarların çıkardığı olaylar stadyum dışına taştı.

Caddelerde polisle çatışan taraftarlar, park halinde olan otomobil ve otobüsleri ateşe verdi.
Brezilya Serie A'da lig tarihinin küme düşmeyen üç temsilcisinden biri olan Santos, ligin son haftasında sahasında mağlup olarak bir alt lige düştü.

Takımlarını küme düşmesine kızan taraftarların çıkardığı olaylar stadyum dışına taştı. Caddelerde polisle çatışan taraftarlar park halinde olan otomobil ve otobüsleri ateşe verdi

Santos, ligin son haftasında evinde Fortaleza'ya 2-1'lik sonuçla kaybetti. Bu sonuçla beraber Santos, 111 yılın ardından ilk kez kümeye düşmüş oldu.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler