Asıl hedefim Trabzonspor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Trabzon Karadenizspor futbolcusu Mustafa Yumlu, hedeflerinin Bank Asya Ligi'ne çıkmak olduğunu söyledi. Yumlu, Trabzonspor altyapısında 4 yıl oynağını belirterek “Sonrasında İdmanocağı'nda görev yaptım. Burada

Asıl hedefim Trabzonspor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Trabzon Karadenizspor futbolcusu Mustafa Yumlu, hedeflerinin Bank Asya Ligi'ne çıkmak olduğunu söyledi.

 

Yumlu, Trabzonspor altyapısında 4 yıl oynağını belirterek “Sonrasında İdmanocağı'nda görev yaptım. Burada geçen 3 yılda özellikle fiziksel gelişim kaydettim. Genç takımla birlikte Türkiye Şampiyonluğu yaşadık. Bu başarı sonrası Arsinspor'a transfer oldum, oradan da Değirmenderespor'a kiralık olarak gittim. Burada yaşadığım şampiyonluk sonrası hayallerimi süsleyen Trabzonspor'a tekrar dönüş yaptım. Şimdi de Karadenizspor'dayım” ifadelerini kullandı.

 

FUTBOLCU BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM

 Altyapıdan gönderildikten sonra Trabzonspor'a tekrar transfer olacağını hiç düşünmediğini ifade eden Mustafa, “Aslında ben altyapıdan ayrıldıktan sonra çok üzülmüştüm. Hatta futbolu bırakmayı bile düşündüm. Babam ve bazı dostlarımızın bana destek oldular ve futbola devam ettim” diye konuştu.

 

ÖN LİBEROYDUM, STOPER OLDUM

Stoper olmayı kendisinin istemediğini, futbola ön libero ve orta saha oyuncusu olarak başladığını ifade eden Mustafa, “Trabzonspor'a geldikten sonra Özkan hocamız benim stoperde oynamamın daha uygun olacağını söyledi ve o mevkide oynamaya devam ettim” dedi.

 

BANK ASYA LİGİ'NE ÇIKACAĞIZ

Karadenizspor'la birlikte klasman grubunda başarılı bir performans ortaya koyduklarına işaret eden Mustafa takımın gidişatı ve geleceğe yönelik konularda şunları söyledi:

“Klasman grubunda sadece bir beraberlik aldık. O da A.Sebatspor maçında oldu. 4 Galibiyetimiz var. Başarılı bir grafik çizdiğimize inanıyorum. Arkadaşlık ortamımız çok iyi. Herkes birbirine destek oluyor. Bu bir takım için çok önemli. Herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor. Klasman grubunda yediğimiz gol sayısında da azalma var. Bu da ekip olma yolunda önemli adımlar attığımızı gösteriyor. Kaliteli bir kadromuz var. Hedefimiz Bank Asya 1. Ligi. Bu hedef doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz.”

 

ASIL HEDEFİM TRABZONSPOR

Bireysel hedeflerinin Karadenizspor'daki her futbolcu gibi Trabzonspor olduğuna işaret eden başarılı savunma oyuncusu, “Bu takıma alınmamızın amacını biliyoruz. Burada kendimizi geliştirip Trabzonspor hedefine ulaşmak istiyoruz. Bizim için nihai hedef Trabzonspor'dur. Bu Trabzon'da futbola başlayan her minik futbolcunun içinde büyüyen bir hedeftir. Bu hedefe ulaşmanın çeşitli zorlukları var. Bu zorlukların üstesinden gelebilenler yetenekleri de yeterli olduğu taktirde o formayı giyerler. Benim de eksiklerim var. Fiziksel anlamda kendimi geliştirmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

 

YİMPAŞ YOZGAT'I AŞARIZ

 Bu hafta oynanacak olan Yozgatspor maçını da kazanarak yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerinin altını çizen Mustafa son olarak şunları söyledi:

 “Takım olarak iyi bir hava yakaladık ve bu olumlu havayı Yozgatspor maçına da yansıtmak ve kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor