Aşık Yüzücü Kovuldu

Laure Manaudou, 2-5 Ağustos tarihlerinde Paris'te yapılan Open de Natation'da 50 ve 100 metre sırtüstü yüzme dalında birinci olduktan sonra, 200 metre sırtüstünde ise yarı finale bile kalamayınca dikkatleri üzerine çekmiş, ardından medyada Manaudou ile ün

Aşık Yüzücü Kovuldu

Laure Manaudou, 2-5 Ağustos tarihlerinde Paris'te yapılan Open de Natation'da 50 ve 100 metre sırtüstü yüzme dalında birinci olduktan sonra, 200 metre sırtüstünde ise yarı finale bile kalamayınca dikkatleri üzerine çekmiş, ardından medyada Manaudou ile ünlü sporcunun İtalyan antrenörü Paolo Penso'nun aralarının iyi olmadığı haberleri Fransız gazetelerinde çıkmıştı.

İtalya'nın Torino kentinde bulunan La Presse Kulübü tarafından dün akşam yapılan açıklamada, "Manaudou'nun diğer kulüp yüzücüleriyle ilişkilerinin iyi olmadığı, bu yüzden kulüple bağlarının kesildiği" belirtildi.

Kariyerinde Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında 11 altın, 3 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 19 madalya kazanan 21 yaşındaki yüzücü Laure Manaudou, bu yılın başında Avustralya'nın Melbourne kentinde yapılan şampiyonanın ardından ülkesi Fransa'yı terk edeceğini açıklamıştı.

Laure Manaudou, İtalyan yüzücü sevgilisi Luca Marin için, daha önce çalıştığı Fransız kulübü Canet'den 3 ay önce ayrılmış, Torina'da bulunan sevgilisinin kulübü La Presse'ye geçmişti. Kulübün baş antrenörü Paolo Penso'nun denetiminde çalışan Manaudou, ilk uluslararası sınavına geçtiğimiz hafta Paris'te yapılan Open de Natation'da çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor