A.Sebat'ta 2 kişi kadro dışı

Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıza Özer, Gül'ün istifasının ardından Akçaabat Sebatspor'u harekete geçirecek ve kariyer yapmış bir hocayı takımın başına getirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti. Yönetim kurulunun hoca konusunda kulüp b

A.Sebat'ta 2 kişi kadro dışı

Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıza Özer, Gül'ün istifasının ardından Akçaabat Sebatspor'u harekete geçirecek ve kariyer yapmış bir hocayı takımın başına getirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Yönetim kurulunun hoca konusunda kulüp başkanı Şenol Ayvaz'a tam yetki verdiğini ifade eden Özer, ''Ayrıca son oynanan Tokatspor karşılaşmasında disiplinsiz hareketlerde bulunan Adem Çak ve Ziya Şakar, başkanın yönetimden isteği doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Ziya Şakar'a 5 bin YTL para cezası verilmesi kararlaştırıldı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor