A.Sebat'ta 2. Batur dönemi

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayvaz, yaptığı açıklamada, istifa eden teknik direktör Mehmet Salih Gül'ün yerine İsmail Batur ile anlaştıklarını açıkladı. Ayvaz, Batur ile her konuda anlaştıklarını ve Batur'un yarın takımla çalışmaya başl

A.Sebat'ta 2. Batur dönemi

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayvaz, yaptığı açıklamada, istifa eden teknik direktör Mehmet Salih Gül'ün yerine İsmail Batur ile anlaştıklarını açıkladı.

Ayvaz, Batur ile her konuda anlaştıklarını ve Batur'un yarın takımla çalışmaya başlayacağını belirterek, ''İsmail hoca geçmişte bu kulüpte top oynamış ve geçen yıl takımı çalıştırmış birisi. Takımdaki birçok oyuncuyu yakından tanıyor. Geçen yıl bu takımda aldığı başarılar ortada, aynı başarıları tekrarlayacağından kuşkumuz yok. İnşallah yönetim, teknik heyet, sporcu ve taraftar beraberce bu camiayı tekrar ayağa kaldıracağız'' dedi.

Ayvaz, yeni hocanın isteği doğrultusunda kadro dışı bırakılan Adem ve Ziya'nın da affedildiğini vurgulayarak, ''Adem ve Ziya yaptıkları hatanın farkındalar. Takımda ne seviyede olursa olsun disiplinsiz hareket eden, sonucu ne olursa olsun gerekli cezayı alır. Nasıl başarılı olanı takdir ediyorsak disiplinsiz olanları da cezasız bırakmamız mümkün değildir. Bu seferlik Batur'un isteği doğrultusunda bu iki sporcuyu da affettik'' diye konuştu.

İsmail Batur geçen sezon da kırmızı-beyazlı ekibi bir süre çalıştırmış ve üst üste aldığı 5 galibiyetle kendisinden söz ettirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor