A.Sebatspor'da transfer sorunu

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, Kasımpaşa'dan Ferdi ve Boluspor'dan Ünal'ın transferlerinin gerçekleşmediği bildirildi. Rıza Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce başkan Şenol Ayvaz tarafından prensip anlaşmasına varıla

A.Sebatspor'da transfer sorunu

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, Kasımpaşa'dan Ferdi ve Boluspor'dan Ünal'ın transferlerinin gerçekleşmediği bildirildi.

Rıza Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce başkan Şenol Ayvaz tarafından prensip anlaşmasına varılan ve kırmızı-beyazlı takımın Antalya kampına katılan Kasımpaşa'dan Ünal ve Boluspor'dan Ferdi'nin takımlarıyla sorunlarının bulunduğu ve bunların halen giderilemediğini belirtti.

Kamptan ayrılan bu sporculardan takımlarıyla sorunlarını çözmelerini istediklerini ifade eden Özer, ''Eğer bu sorunları hallederlerse tekrar takımın kampına katılacaklar. Sorun bizimle alakalı değil. Bu oyuncuların alternatifleri konusunda da çalışmalarımız sürüyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler