A.Sebatspor'da Transfer

Gözen, yaptığı açıklamada, sezon öncesi hazırlık çalışmalarının iyi biçimde geçtiğini belirterek, ''Çalışmaların birinci etabını daha çok kondisyon ağırlıklı olarak tamamladık. Şimdi ikinci etabı tamamlamak üzereyiz.Bu etap çalışmalar teknik ve taktik ağı

A.Sebatspor'da Transfer

Gözen, yaptığı açıklamada, sezon öncesi hazırlık çalışmalarının iyi biçimde geçtiğini belirterek, ''Çalışmaların birinci etabını daha çok kondisyon ağırlıklı olarak tamamladık. Şimdi ikinci etabı tamamlamak üzereyiz.
Bu etap çalışmalar teknik ve taktik ağırlıklı olarak geçiyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalardan ve çocukların gösterdikleri performanstan son derece memnunuz'' dedi.

Çok genç bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Gözen, ''Bu oyuncuların yanına 3 veya 4 tane ağabeylik yapabilecek futbolcu daha katmayı planlıyoruz. Bu sporcular ile ilgili arayışlar devam ediyor. Kısa sürede transferleri sonuçlandırarak lige güçlü bir Sebatspor olarak girmek istiyoruz'' diye konuştu.

-ZAFER İMZALADI-

Akçaabat Sebatspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Maltepespor'dan Zafer Aydoğdu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Zafer, kırmızı-beyazlı ekibi layık olduğu yere ulaşabilmesi için üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade ederek, ''Burada çok iyi bir ortam var. Arkadaşlık ve yardımseverlik en üst seviyede. Bu güzel ortamın olduğu yerde başarı elde etmemek için hiçbir nedenimiz yok. Taraftarımızın bize vereceği destek ile Sebatspor'u layık olduğu yere çıkartmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor