A.Sebatspor'da kriz devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta küme düşen Akçaabat Sebatspor 'da bugün yapılması planlanan kongre çoğunluk sağlanması için 9 Haziran 2011 Cumartesi gününe ertelendi.Akçaabat Sebatspor da, bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurulun yeterli çoğunluk

A.Sebatspor'da kriz devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta küme düşen Akçaabat Sebatspor 'da bugün yapılması planlanan kongre çoğunluk sağlanması için 9 Haziran 2011 Cumartesi gününe ertelendi.

Akçaabat Sebatspor da, bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurulun yeterli çoğunluk sağlanamadığından ertelenerek, 11 Haziran 2011  Cumartesi  günü kulüp binasında yapılacak. Başkan Zeki  Öztürk ‘ün yeniden aday olmayacağı Akçaabat Sebatspor yönetimi için henüz resmi bir adayın olmayışı tedirginlik yaratıyor. Akçaabat Sebatspor da tüm gözler eski başkan Cemil Kalkışım ve Zeki Öztürk’e çevrildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor