A.Sebatspor'da hüzün var

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Akçaabat Sebatspor’da hüzün var. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Elazığ Belediyespor karşısında 2-0 galip durumdayken son dakikada yediği gollerle puan alamayan Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktö

A.Sebatspor'da hüzün var

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Akçaabat Sebatspor’da hüzün var. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Elazığ Belediyespor karşısında 2-0 galip durumdayken son dakikada yediği gollerle puan alamayan Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktör Ali Kemal Özcan, “Bu sonuç bizi çok etkiledi. Önde götürdüğümüz maçı nasıl kaybettiğimizi anlamadık. Rakibimiz karşısında üstünken bir anda mağlup duruma düştük ve ne olduğunu bile anlamadık” dedi.9.haftanın sonunda galibiyete o kadar yaklaştıklarına rağmen galip gelemediklerini ifade eden Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Ali Kemal Özcan, “Elimizden kaçırdığımız üç puana çok üzüldük. Çünkü aldığımız dediğimiz galibiyeti son anda kaybettik. Nasıl olduğunu anlamadık ama sonuçta Elazığ Belediye karşısında üç puan bıraktık.  Tabii ki bunu oyuncularımızın tecrübesizliğinden kaynaklanıyor. Tecrübe sahibi olmuş olsaydılar bu galibiyeti almıştık” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor