A.Sebatspor yenilmek istemiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, rakipleri karşısında en az 1 puan almak istediklerini söyledi. Batur, yaptığı açıklamada, gruptan çıkan takımların belli olm

A.Sebatspor yenilmek istemiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, rakipleri karşısında en az 1 puan almak istediklerini söyledi.

Batur, yaptığı açıklamada, gruptan çıkan takımların belli olmasıyla artık klasman grubu için takımların puan toplamaya başlayacaklarını belirterek, ''Çankırı Belediyespor ve biz klasman grubu öncesi ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele veriyoruz. Bu anlamda karşılaşmanın her iki takım içinde zor geçeceğini söyleyebiliriz. Biz yarıştan kopmamak için en az bir puanla sahadan ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Karşılaşmaya hafta içerisinde iyi bir hazırlık yaptıklarını ifade eden Batur, ''Önemli bazı oyuncularımızın sakat oluşu bizi biraz zorlasa da onların yerine görev vereceğimiz genç arkadaşlarımızın, kendilerini gösterme adına iyi bir mücadele örneği göstereceklerine inanıyorum'' diye konuştu.
Devre arasında takıma katkı yapacağına inandıkları birkaç oyuncu almayı planladıklarını da kaydeden Batur, şöyle konuştu:

''Takımızda çok kaliteli sporcularımız mevcut. Ligde elde ettiğimiz başarıları bu arkadaşlar ile elde ettik. Ancak bazı bölgelerde eksilerimiz var. Eksik olan bölgelere oyuncu transferi konusunda yönetim kurulu gerekli çalışmaları yapıyor. Takıma katkı sağlayacağına inandığımız birkaç oyuncu almayı planlıyoruz.''
Kara yolu ile Çankırı'ya hareket eden kırmızı-beyazlı ekipte sakat olan Mutlu, Abdullah, Mehmet İpek ve Enis kadroda yer almıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor