A.Sebatspor 1461'e talip oldu!

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Akçaabat Sebatspor'u ve camiasını kimsenin, bugün zor gününde, kargaşanın içinde diye küçümseyemeyeceğini ifade etti.Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon tüm kamuoyunun da bildiği gibi tüm çabalarına r

A.Sebatspor 1461'e talip oldu!

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, Akçaabat Sebatspor'u ve camiasını kimsenin, bugün zor gününde, kargaşanın içinde diye küçümseyemeyeceğini ifade etti.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon tüm kamuoyunun da bildiği gibi tüm çabalarına rağmen maalesef takım olarak istedikleri başarıyı gösteremeyip küme düştüklerini belirterek, "Kulübü yeniden yapılandırıp borçlardan arındırmak için yaptığımız tüm özverili çabaların sonucunda maalesef bu alanda da 4 trilyonun üzerinde eski borç ödememize rağmen başarılı olamadık.

Sebebi, biz ödedikçe sürekli yukarı çıkan eski borç batağından kaynaklıdır. Bu olumsuz tabloyu olumluya çevirebilmek için yaptığımız birçok alternatif çalışmaların arasından öne çıkan ve hep gündemde olan 1461 Trabzon takımının Trabzonspor'dan alınarak, Akçaabat Sebatspor'un altyapısı ile birleştirilip Bank Asya Ligi'ne çıkabilecek bir kadroyu kurup Trabzonspor'umuza ve bölge futboluna en iyi şekilde hizmet etmekti" dedi.

Bu amaçla 1461 Trabzon Kulübüne talip olduğunu beyan ettiğini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Ben bu beyanı gerek camianın gerek spor kamuoyunun yönlendirmesi, en önemlisi Trabzonspor yöneticilerinin söylemlerinden aldığım güvenle yaptım. Amacımız kimseyi zan altında ya da zor durumda bırakmak değildir. Basında bizimle ilgili çıkan haberlerin çoğu temennidir ve benim bilgim, söylemim dışıdır. 1461 Trabzon ile ilgili söylediklerimin tamamı doğrudur, arkasındayım ve de yineliyorum. Diyorum ki bu kulüpler kimsenin babasının malı değildir.

Özellikle Trabzonspor gibi bir kulübün yöneticileri söylemlerine ve eylemlerine dikkat etmelidir. Akçaabat Sebatspor'u ve camiasını kimse, bugün zor gününde, kargaşanın içinde diye küçümseyemez. Camia istedikten sonra Akçabat Sebatspor küllerinden, 1461 Trabzon gibi birkaç takım çıkartır. Tekrar söylüyorum Cumhuriyet ile yaşıt bir kulübün geleceği zorda da kalsa, karmaşa da yaşasa iki kişinin dudağı arasında olamaz. En fazla 1 yıl sıkıntı Yaşar, ama küllerinden 1461 Trabzon gibi birkaç takım çıkararak yoluna onurlu bir şekilde devam eder. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor