A.Sebat yolunda çatışma

Trabzon’dan Adıyaman’a giden Trabzonlu gazeteciler yer aldığı araç dün sabah saatlerinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçlerinin sıcak temaslara başladığı sırada sahadan geçti. Bu operasyonda 10 dakika önce Trabzonlu basın mensuplarını taşıyan araç aynı

A.Sebat yolunda çatışma

Trabzon’dan Adıyaman’a giden Trabzonlu gazeteciler yer aldığı araç dün sabah saatlerinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçlerinin sıcak temaslara başladığı sırada sahadan geçti.

 

Bu operasyonda 10 dakika önce Trabzonlu basın mensuplarını taşıyan araç aynı güzergahı kullanarak Tunceli’ye ulaştı ve operasyona dahil olan askeri helikopterleri havada görüntüledi. Bu anda olaydan habersin olan gazeteciler olayı Adıyaman’a gelince öğrendi.

 

Tunceli merkez ve kırsalında kalabalık PKK’lı grubun tespit edilmesi üzerine operasyon başlatıldı. Kobra helikopterler bölgeye ateş altına alırken, güvenlik güçleriyle PKK’lı grup arasında zaman zaman sıcak temas sağlandı. Tunceli merkeze yaklaşık 8 km uzaklıkta bulunan çatışma bölgesinde kobra helikopterler de destek verdi.

 operasyon1.jpg

Trabzonlu gazeteciler Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanacak olan Adıyamanspor Akçaabat Sebatspor maçını takip etmek için Adıyaman’a gidiyorlardı.

operasyon2.jpg

Kafilede, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi’nden İsmail Topal ve Cemil Bıyıklı, Anadolu Ajansı Muhabiri Derviş Altuntaş, İHA Muhabiri Berkant Parlak, Karadeniz Gazetesi Muhabiri Uğur Tütenk, Gazeteciler Osman Başocak, Canan Kalaycı ile Dörtyol Beldespor Başkanı Ayhan Kalaycı yer alıyordu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler