A.Sebat Vali'ye çıktı
Akçaabat Sebatspor Başkanı Güven Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Başkan Hacısalihoğlu, köklü bir geçmişe sahip olan kulübün durumu hakkında bilgi vererek Vali Okutan'dan destek istedi.Vali Okutan
Yayınlanma:
Akçaabat Sebatspor Başkanı Güven Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Hacısalihoğlu, köklü bir geçmişe sahip olan kulübün durumu hakkında bilgi vererek Vali Okutan'dan destek istedi.
Vali Okutan da başarılarla dolu bir geçmişi bulunan Akçaabat Sebatspor'un her zaman yanında olacaklarını ve yapılabilecek her türlü desteği yapacaklarını söyledi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

