A.Sebat önemli bir virajda

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, yarın oynayacakları Erzurumspor maçının üst gruba çıkma yolunda kendileri için önemli bir viraj olduğunu belirtti.Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmandaki

A.Sebat önemli bir virajda

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, yarın oynayacakları Erzurumspor maçının üst gruba çıkma yolunda kendileri için önemli bir viraj olduğunu belirtti.

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmandaki Erzurumspor maçının kendileri açısından dönüm maçı olacağını ifade ederek ''Erzurumspor maçı, üst gruba çıkma yolunda bizim için önemli bir viraj. Bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Ligde 2. sırada yer alan takım ile aramızda puan farkı çok az. Bu farkı kapatacağımıza inanıyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz'' dedi.

Akçaabat Sebatspor'un ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu belirten Batur, ''Futbolcu ve teknik heyet olarak çok iyi bir birlikteliğimiz var. Bu birlikteliği üst üstte 5 maç kazanarak gösterdik, ancak son birkaç hafta bu birlikteliği sahaya yansıtmamıza rağmen 3 puan alma şansını bulamadık. Erzurumspor maçında bu şansızlığı da üzerimizden atarak tekrar çıkışa geçmek istiyoruz'' diye kaydetti.

Öte yandan, Araklıspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Ziya Şakar'a verilen 2 maçlık ceza Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucu 1 maça indirildi.

Pazarspor maçında cezasını çeken Ziya'nın, Erzurumspor karşılaşmasında takımdaki yerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler