A.Sebat Kupada Gülecek

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor, aynı gruptaki rakibi Araklıspor'u Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde yenerek hem turu geçmek hem de moral bulmak istiyor.Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, ligde aldıkları kötü sonuçla

A.Sebat Kupada Gülecek

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor, aynı gruptaki rakibi Araklıspor'u Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde yenerek hem turu geçmek hem de moral bulmak istiyor.

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, ligde aldıkları kötü sonuçların takım üzerinde olumsuz bir hava yarattığını belirterek, ''Oynadığımız 3 karşılaşmada da kötü futbol ortaya koymamamıza rağmen sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldık. Bu maçlarda oluşan olumsuz havayı Çarşamba günü sahamızda oynayacağımız Araklıspor kupa maçı ile dağıtmaya kararlıyız'' dedi.

Araklıspor maçına çok iddialı hazırlandıklarını ifade eden Batur, ''Kupada Araklıspor'u yenerek hem turu geçmek hem de moral bulmak istiyoruz. Takıma yeni aldığımız oyuncular ile güçlendiğimiz kanaatindeyim'' diye konuştu.

Ligde sahalarında yaptıkları maçlarda taraftar desteğini arkalarında bulamadıklarını kaydeden Batur, şunları söyledi: ''Sahamızda 2 maç oynadık, fakat taraftarın takımın üzerinde hiçbir etkisini göremedik. Artık takıma sahip çıkmalarının zamanı geldi. Taraftar bir takım için son derece önemli. Onları yanımızda görmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor