A.Sebat kötü gidişe dur diyecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Pazarspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, başkan yardımcısı Rıza Özer, bu maçtan 3 puan alarak kendilerine gelmek istediklerini söyledi. Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları farklı

A.Sebat kötü gidişe dur diyecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Pazarspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, başkan yardımcısı Rıza Özer, bu maçtan 3 puan alarak kendilerine gelmek istediklerini söyledi.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları farklı mağlubiyetler ile morallerinin bozulduğunu belirterek, ''Pazarspor da son haftayı farklı mağlup kapattı. Karşılaşma, her iki takım için de moral bulma maçı olacak'' dedi.

Futbolcularının antrenmanlarda hırslı olduklarını gözlediklerini ifade eden Özer, ''Pazarspor maçını kazanarak kendimize gelmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteğini alarak, sahadan gülerek ayrılan taraf olmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler