Asbaşkandan Alanzinho müjdesi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Norveç'in Stabaek takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun transferi konusunda olumlu gelişmelerin yaşandığını söyledi.

Asbaşkandan Alanzinho müjdesi

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Norveç'te bulunan kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun Stabaek takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun transferi konusunda çalışmalarını sürdürdüğünü ve konunun yarın netlik kazanacağını belirtti.

Transfer konusunda yarın da görüşmelerin yapılacağını kaydeden Hacısalihoğlu, ''Bugün Alanzinho'nun transferi konusunda olumlu gelişmeler yaşadık. Yarın öğleden sonra bu transfer olumlu veya olumsuz şekilde netleşir'' diye konuştu.

Görüşmelerin olumlu bitmesi halinde, kulüp genel saymanı Aksu'nun futbolcu ile birlikte Türkiye'ye geleceği de öğrenildi.

Stabeak Banka Teminatı Bekliyor

Haber61.net'in Norveç basınına dayanarak ilk olarak sizlere duyurduğu haberde, Alanzinho'nun transferinin gerçekleştiği sizlere duyurulmuştu.

Norveç basınından alına bilgiye göre, her konuda anlaşmaya varılmış olup banka teminatı beklenmekte.

- Alanzinho geliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor