Asbaşkan TS'yi değerlendirdi

Sezonun ilk 2 maçını kazandıklarını, yarın oynayacakları Beşiktaş maçını da kayıpsız atlatmak istediklerini belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, ev sahibi olmalarından dolayı bu maçta daha şanslı olduklarını kaydetti. Trabzonspor'un bir toparlanma s

Asbaşkan TS'yi değerlendirdi

Sezonun ilk 2 maçını kazandıklarını, yarın oynayacakları Beşiktaş maçını da kayıpsız atlatmak istediklerini belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, ev sahibi olmalarından dolayı bu maçta daha şanslı olduklarını kaydetti.

Trabzonspor'un bir toparlanma sürecinde olduğunu, yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusuyla ve taraftarıyla bu maçta çok daha arzulu bir şekilde kazanmayı hak eden bir futbol sergileyeceğini ifade eden Hacısalihoğlu, "Bu anlamda Trabzonspor'un daha şanslı olacağını düşünüyorum.


Ama sahada kazanılacak 3 puan kadar saha dışında da Trabzonspor centilmenlik ve Fair-play açısından Türkiye'ye örnek olacak davranışlar sergileyecektir. Bu, en az sahada kazanılan 3 puan kadar önemlidir. Trabzon son yıllarda hak etmediği şekilde kötü olaylarla anılıyor.

Bunu değiştirmenin en önemli faktörlerinden biri Trabzonspor'dur. Trabzon şehrinin kültürel ve sosyal alt yapısı Trabzonspor'u ortaya çıkarmış. Şimdi de bu popülaritesi kanalıyla kente yakıştırılan kötü imajı silmenin Trabzonspor'un görevi
olduğunu düşünüyorum" dedi.

"DERBİNİN FAVORİSİ TRABZONSPOR'DUR"
Derbi maçların sonucunu önceden kestirmenin zor olduğunu dile getiren Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un Beşiktaş'a göre daha şanslı olduğunu ileri sürerek şunları söyledi: "Derbi maçlarda önceden favori takım belirlemek mümkün değil. Ancak Trabzonspor olarak kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanacağız. Trabzonspor olarak biz güçlü olduğumuzu düşünüyoruz. Centilmence müsabakayı tamamlayacağız."


İbrahim Yattara'nın Beşiktaş karşısında forma giyip giymeyeceğine Teknik Direktör Yanal'ın karar vereceğini belirten Hacısalihoğlu, "Yattara takımla birlikte çalışmalara başladı. İdmanlar da çok arzulu ve istekliydi. Ancak Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağına hoca karar verecek. Takdir onundur" dedi.

"BEŞİKTAŞ MAÇI BİZİM İÇİN BİR ÖLÜM-KALIM MAÇI DEĞİL"
Trabzonspor-Beşiktaş maçına duyulan ilginin kendilerini mutlu ettiğini ancak bu karşılaşmayı asla bir ölüm-kalım maçı olarak görmediklerinin altını çizen Hayrettin Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:


"Beşiktaş ile spor müsabakası oynayacağız. Bu maçla lig bitmeyecek, devam edecek. Dünyanın sonu da değil. Bu maçı diğer maçlardan daha çok kazanmayı arzu ederek seyredeceğiz. Takımımızı daha çok destekleyeceğiz. Bunun bir spor müsabakası olduğunu da unutmayacağız."

TRABZON BÜYÜK MAÇA HAZIR
Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak Trabzonspor'da taraftarlar da heyecanla maç saatini bekliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki son hazırlıklar tamamlanırken, taraftarlar da bu önemli karşılaşmada tribündeki yerlerini alarak takımlarını destekleyeceklerini ve maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor